Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Burse Soros

Burse Soros

Burse Soros

Burse ale Guvernului SUA

Alte burse

Programul de Burse al Centrului de Informatii Universitare (CIU) care tinde sa promoveze valorile unei societati deschise prin oferirea unui suport pentru cei mai buni studenti ai Republicii Moldova in obtinerea unor studii universitare si post-universitare in domeniul stiintelor sociale si umanistice in cadrul unui mediu cultural si academic de alternativa.

Scopul acestui program este de a oferi tinerilor din Republica Moldova programe de studii in tari straine, in domenii de o mare relevanta pentru tara. Aceste programe contribuie pozitiv la procesul de dezvoltare a unei societati deschise, in Republica Moldova, prin oferirea unui sistem de invatamint care abordeaza ideile intr-o viziune creativa, comparativa si critica.

Toate bursele sunt oferite in baza unei competitii deschise si bazate pe meritul academic, prin proceduri de selectare matrice si impartiale. Datele limita ale programelor de burse si criteriile de eligibilitate variaza de la program la program, cauza din care va rugam sa cititi termenii programului oferit in anuntul plasat pe pagina web, inainte de a contacta CIU pentru un formular de participare.

Solicitantii care intrunesc cerintele respective (care sunt specificate pentru fiecare program) trebuie sa completeze formularul de participare disponibil la CIU sau la oficiile Fundatiei Soros-Moldova. Selectia finala este dirijata centralizat de catre OSI NY / Budapesta, cu participarea reprezentantilor universitatilor-gazda.

EAC TOP
Centrul de Informatii Universitare
Bd. Stefan cel Mare 148, ap.22
Etaj 3
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md