Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Burse ale Guvernului SUA / Comunicat de Presa - Ambasada SUA la Chisinau

Comunicat de Presa - Ambasada SUA la Chisinau

Burse Soros

Burse ale Guvernului SUA

Alte burse

Ambasada Statelor Unite la Chisinau are placerea de a anunta urmatoarele programe de schimb pentru anul academic 2017-2018 pentru cetatenii Republicii Moldova.

Aceste programe sunt finantate completamente de Biroul pentru Invatamint si Cultura al Departamentului de Stat al SUA si sunt menite sa promoveze reformele democratice si tranzitia la economia de piata prin instruire academica intensiva si participare civica.

Participarea in programele de schimb se decide pe baza meritelor participantilor, selectarea acestora facindu-se conform unor criterii putin diferite pentru fiecare program. Candidatii sunt evaluati in functie de performantele academice, potentialul de lider, cunostintele de limba engleza, domeniul de studiu si gradul de pregatire pentru a studia in Statele Unite. Programele ofera oportunitati egale tuturor solicitantilor si nu fac discriminari pe baza de rasa, sex, religie, origine nationala sau etnica, handicapuri sau dizabilitati. Preferinta se acorda persoanelor care nu au experienta recenta de studii sau cercetare in Statele Unite.

Pentru informatii suplimentare Va rugam sa contactati Sectia pentru Cultura si Presa a Ambasadei SUA la Chisinau la nr. tel. 40 83 00 sau vizitati pagina web:https://md.usembassy.gov/education-culture/student-exchange-program.

Centrul de Informatii Universitare
str. Puskin 16, Chisinau, MD 2012
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md