Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Burse Soros / Burse pentru Viitorul Tau!

Burse pentru Viitorul Tau!

Burse Soros

Burse ale Guvernului SUA

Alte burse
Sponsor general


MAIB
Centrul de Informatii Universitare cu suportul financiar al BC “Moldova Agroindbank” SA anunta finalistii celei de-a treia editii a Programului „Burse pentru Viitorul Tau!”. Scopul acestuia este asigurarea unui acces echitabil la studii universitare si sustinerea materiala in obtinerea educatiei de calitate pentru un viitor sigur - tuturor tinerilor din Republica Moldova.

In editia din acest an a concursului, vor fi oferite 30 de burse a cate 6000 lei, pentru studentii inmatriculati in anul I de studiu, la institutiile de invatamant superior din Moldova si pentru studentii bursieri ai editiei precedente, promovati in anul II sau III de studii, care pot candida pentru reinnoirea burselor. In cadrul proiectului se asigura suportul financiar pentru tinerii, care demonstreaza reusite la invatatura si implicare in activitati extracurriculare, pe o durata maxima de 3 ani.

De asemenea, suntem bucurosi sa va informam ca o absolventa a editiilor precedente a acestui program a venit cu initiativa de a oferi, aditional, inca 2 burse pentru studentii anului I, pentru a-i sustine in procesul de studii, astfel exprimandu-si recunostinta pentru tot ajutorul de care a beneficiat ea primind aceasta bursa.

______________________________________________________________________________________________________________________________________
*Grupul tinta al initiativei in cauza sunt tinerii care provin din familii cu venituri modeste, din familii cu multi copii, care sunt orfani sau se afla sub tutela, si/sau cu dizabilitati, tineri atat din zonele urbane, cat si din cele rurale.

Comunicat de presa
Finalistii programului
Statistica programuluistr. Puskin 16, Chisinau, MD 2012
tel.: (373 22) 221167, 221172; fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md