Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Burse Soros / Programul Schimb de Studenti pentru anul 2011 - 2012

Programul Schimb de Studenti pentru anul 2011 - 2012

Burse Soros

Burse ale Guvernului SUA

Alte burse

Data limita: 1 decembrie, 2010

Centrul de Informatii Universitare si Institutul pentru o Societate Deschisa anunta programul Schimb de Studenti (Undergraduate Exchange Program - UEP) pentru anul de studii 2011-2012. UEP acorda sprijin studentilor din Bosnia si Hertegovina, Kosovo, Moldova, Mongolia, Serbia si Ucraina pentru completarea unui an academic de studii universitare la unul din colegiile sau universitatile din Statele Unite. Studentii care inainteaza formularul de participare la program trebuie sa fie, la moment, in anul doi, la o universitate din tara de resedinta.

Participantii iau parte la cursurile oferite la o universitate sau colegiu din SUA timp de un an de zile. Finalistii se obliga sa completeze 25 de ore in semestru de serviciu social, din orice domeniu de interes. La sfirsit de an, ei sunt asteptati sa se intoarca in tara de resedinta pentru a absolvi. Odata intorsi in tara, finalistii programului trebuie sa faca o stagiere in domeniul serviciului social sau sa creeze un proiect propriu in folosul comunitatii.

Va rugam sa depuneti originalul si o copie a dosarului, cu exceptia scrisorilor de referinta. Doar in acest caz dosarul dumneavoastra va fi considerat complet.
Informatii suplimentare si formulare de inscriere se pot obtine de la Centrul de Informatii Universitare

Inscrierea se poate face si on-line, accesind site-ul: http://oas.soros.org/oas/

Documente

Detalii (*.doc)

Formularul de aplicare (*.doc)

EAC TOP
Centrul de Informatii Universitare
Bd. Stefan cel Mare 148, ap.22
Etaj 3
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md