Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Burse Soros / Studii de Masterat la Scoala de Studii Slavonice si Est-Europene

Studii de Masterat la Scoala de Studii Slavonice si Est-Europene

Burse Soros

Burse ale Guvernului SUA

Alte burse

Data limita: 18 februarie 2010

Ministerul Afacerilor externe al Marii Britanii (FCO), Institutul pentru o Societate Deschisa (OSI) si University College London (UCL) - Scoala pentru Studii Slavonice si Est-Europene ofera cinci burse de studii la UCL-SSEES.

Bursa da posibilitate studentilor sa urmeze un an de masterat in domeniul selectat la School of Slavonic and European Studies, University College London, care este cunoscuta in lume pentru standardele sale inalte de predare si cercetare. (SSEES a fost clasata a 5-ea in UK Research Assessment Exercise 2001, ce confirma excelenta internationala in cercetare).

Telul programului este de a adresa necesitatea de specialisti in cadrul tarilor Sud-Est Europene pentru a satisface cerintele integrarii in Uniunea Europeana, o atentie deosebita fiind acordata proceselor de tranzitie, reconstructie, dezvoltare si crestere in cadrul procesului de stabilizare si asociere.

Criterii de eligibilitate Bursele sunt acordate in baza unei competitii deschise studentilor admisi la una din urmatoarele programe de masterat oferite de Scoala pentru Studii Slavonice si Est-Europene, University College of London: Economia Politica a Rusiei si a Europei de Est; Politici, Securitate si Integrare; Studii Central si Sud-Est Europene,Politici si Economie a Europei de Est, Istorie, Puterea Politica si Culturala a Identitatii

Informatii in detalii cu privire la procesul de admitere pot fi obtinute aici:
http://www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate-study

Documente
Ghid de aplicare (*.doc)

Formular pentru bursa (*.doc)

Formular-declaratie (*.doc)

EAC TOP
Centrul de Informatii Universitare
Bd. Stefan cel Mare 148, ap.22
Etaj 3
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md