Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Burse Soros / Oxford Colleges Hospitality Scheme

Oxford Colleges Hospitality Scheme

Burse Soros

Burse ale Guvernului SUA

Alte burse

Data limita: 9 noiembrie, 2007

Universitatea Oxford impreuna cu Institutul pentru o Societate Deschisa invita academici din tari selectate din Europa Centrala si de Est si din fosta Uniune Sovietica, inclusiv din Moldova, care doresc sa lucreze in bibliotecile universitare sau sa contacteze specialisti academici de domeniu. Programul ofera vizite cu durata de o luna de zile, la colegiile Oxford, preponderent in lunile de vara (aprilie 2008-martie 2009). Academicii trebuie sa aiba un statut post-doctorantura sau un altul echivalent, virsta de peste 26 de ani si sa fie profesori universitari sau membri ai institutelor de cercetare.

Participantii la program obtin acomodare si mese gratuite, plus mici alocatii pentru servicii de fotocopiere, carti si cheltuieli personale inclusiv si costul calatoriei.

Participantii trebuie sa posede limba engleza la nivel de conversatie. Va fi acordata prioritate persoanelor aflate in procesul obtinerii unui grad academic avansat sau celor care lucreaza la un proiect specific, cum ar un nou curs de lectii; si persoanelor care nu au avut o ocazie anterioara de a studia in afara tarilor Europei Centrale si de Est sau Uniunii Sovietice. Nu sunt eligibile persoanele care au stat doua sau mai multe luni, in scopuri academice, in spatiul de vest, in perioada 1 aprilie 2006 si ziua plecarii la Oxford.

Pentru detalii si formulare de participare, contactati Centrul de Informatii Universitare

Doritorii de a participa la program trebuie sa completeze formularul si sa-l depuna, impreuna cu DOUA COPII, la Centrul de Informatii Universitare, insotit de materialele de suport aditionale necesare, cu exceptia scrisorilor de referinta confidentiale.

Documente

Detalii si formularul de participare (*.doc)

EAC TOP
Centrul de Informatii Universitare
Bd. Stefan cel Mare 148, ap.22
Etaj 3
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md