Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Burse Soros / Burse pentru Viitorul Tau!

Burse pentru Viitorul Tau!

Burse Soros

Burse ale Guvernului SUA

Alte burse
Sponsor general


MAIB
Centrul de Informatii Universitare si BC „Moldova Agroindbank” SA anunta finalistii celei de-a IV-a editi a Programului „Burse pentru Viitorul Tau!”. Scopul acestuia este asigurarea unui acces echitabil la studii universitare si sustinerea materiala in obtinerea educatiei de calitate pentru un viitor sigur - tuturor tinerilor din Republica Moldova.

In editia din acest an a concursului, vor fi oferite 30 de burse a cate 7000 lei, pentru studentii inmatriculati in anul I de studiu, la institutiile de invatamant superior din tara, si pentru studentii bursieri ai editiei precedente, promovati in anul II sau III de studii, care pot candida pentru reinnoirea burselor.

Gratie unui suport oferit de catre o persoana care a dorit sa pastreze anonimatul, alte 7 burse a cate 7000 MDL vor fi oferite pentru studentii anului I, in memoria tatalui sau care a apreciat mereu valoarea educatiei.

In cadrul proiectului se asigura suportul financiar pentru tinerii, care demonstreaza reusite la invatatura si implicare in activitati extracurriculare, pe o durata maxima de 3 ani.

______________________________________________________________________________________________________________________________________
*Grupul tinta al initiativei in cauza sunt tinerii care provin din familii cu venituri modeste, din familii cu multi copii, care sunt orfani sau se afla sub tutela, si/sau cu dizabilitati, tineri atat din zonele urbane, cat si din cele rurale.

Finalisti program 2017-2018
Statistica program 2017-2018str. Puskin 16, Chisinau, MD 2012
tel.: (373 22) 221167, 221172; fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md