Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Alte Burse / Womens Digital Center OMD 2020-2021

Womens Digital Center OMD 2020-2021


Centrul de Informatii Universitare anunta rezultatele activitatii din cadrul editiei curente a proiectului Women's Digital Center, organizat cu suportul financiar al Orange Moldova si al Agentiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (USAID) si Guvernului Suediei in cadrul Proiectului "Tekwill".

Women's Digital Center este un proiect de educatie digitala si antreprenoriala pentru femeile si tinerele din Republica Moldova.

In acest scop, in cadrul organizatiilor neguvernamentale regionale, participante in proiect, a fost creat un spatiu dedicat instruirii digitale si profesionale a beneficiarelor, cu varsta cuprinsa intre 18-45 ani.

Pentru implementarea proiectului, centrele digitale au beneficiat de grant sub forma de resurse financiare, precum si de echipament digital relevant activitatii educationale.

Astfel, pe parcursul a 6 luni, cele 2 centre digitale pentru femei - noi parteneri regionali ai proiectului - au desfasurat lunar instruiri pentru un numar cumulat de 369 femei si fete, interesate a-si dezvolta abilitatile profesionale si competentele de utilizare a instrumentelor digitale necesare intru lansarea, dezvoltarea si/sau optimizarea afacerii.

Comunicat de Presa (*.docx)

(*.docx)

Nota Informativa Rezultate (*.pdf)

Lista Centre Active WDC (*.pdf)


 

     

Centrul de Informatii Universitare
str. Puskin 16, Chisinau, MD 2012
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md