Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Alte Burse / Womens Digital Center

Womens Digital Center


Termen limita: 1 octombrie 2020
Centrul de Informatii Universitare anunta lansarea concursului de granturi pentru sectorul neguvernamental Womens Digital Center, proiect realizat cu suportul financiar al Orange Moldova si al ATIC, in cadrul Proiectului Tekwill, sustinut financiar de Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (USAID) si Suedia.

Womens Digital Center este un proiect de educatie digitala si antreprenoriala pentru femeile si tinerele din Republica Moldova.

Proiectul prevede crearea, in cadrul a 3 organizatii neguvernamentale plasate in regiunile RM, a unui spatiu dedicat instruirii digitale si profesionale pentru participantele in proiect, cu varsta cuprinsa intre 18-45 ani, astfel ca, in urma initiativei, acestea sa devina capabile sa-si lanseze/administreze si promoveze o mica afacere.

Pentru implementarea proiectului cele 3 ONG-uri vor fi selectate, in baza de concurs, in vederea acordarii unui grant sub forma de resurse financiare, precum si de echipament digital relevant activitatii educationale.

Documents

Comunicat de Presa (*.pdf)

Regulament (*.pdf)

Formular de aplicare (*.docx)

(*.pdf)

(*.pdf)

(*.pdf)


 

     

Centrul de Informatii Universitare
str. Puskin 16, Chisinau, MD 2012
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md