Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Alte Burse / Solidarity FabLab

Solidarity FabLab
Sponsor general


Orange
Solidarity FabLab este un program de educatie digitala dedicat tinerilor dezavantajati si are drept obiectiv de a contribui la incluziunea sociala si digitala a acestora prin tehnologie si facilitarea accesului pe piata muncii, pregatindu-i pentru job-urile viitorului. Solidarity FabLab este conceput pentru instruirea tinerilor vulnerabili, cu varste intre 14-25 ani, dornici de a invata diverse tehnici si instrumente digitale cum ar fi imprimanta 3D, Masina de Cusut, Decupator Laser, echipamente si componente electronice, iar ca rezultat, sa dezvolte abilitati practice si cunostinte digitale pentru a face fata realitatii actuale cu o profesie adaptata la cerintele viitorului.

Ca rezultat a proiectului, prima editie, 140 de tineri curiosi si dornici sa descopere noi tehnologii de productie s-au inscris la cursuri, si au dezvoltat noi abilitati de viata si competente digitale avansate.

Proiectul Solidarity FabLab este realizat cu suportul financiar integral al Fundatiei Orange Moldova si implementat de Centrul de Informatii Universitare si Clubul Ingineresc MicroLab.

Comunicat de Presa (*.pdf)

Пресс релиз (*.pdf)

Lista centre SFL (*.pdf)


 

     

Centrul de Informatii Universitare
str. Puskin 16, Chisinau, MD 2012
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md