Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Alte Burse / Orange Digital School

Orange Digital School
Sponsor general


Orange
Fundatia Orange Moldova in parteneriat cu Centrul de Informatii Universitare a lansat un proiect national de sustinere a educatiei digitale din Moldova. Astfel, sub umbrela Orange Digital School, vor fi implementate cateva proiecte majore, care vin sa asigure in invatamantul din tara noastra accesul la infrastructura moderna, expertiza profesionala si educatie de calitate in domeniul tehnologiilor informationale.
Orange Digital School include 3 proiecte importante, care asigura: crearea infrastructurii si accesului la baza tehnica IT in liceele rurale si colegii, sustinerea talentelor in IT prin oferirea burselor de excelenta, precum si a pedagogilor de informatica din regiunile rurale.
Proiectele componente Orange Digital School:

 • Orange Lab in colegiile cu profil IT

 • Incluziunea Digitala Rurala

 • Sustinerea tinerilor profesori de informatica din zonele rurale

 • Burse de Excelenta in IT

  Fundatia Orange Moldova a fost infiintata in anul 2009. Pana in prezent, cu investitiile sale, au fost dezvoltate cca 50 de proiecte in patru mari domenii: sanatate si dezabilitati, cultura, ajutor social populatiei si educatie digitala. Beneficiari ai proiectelor Fundatiei Orange Moldova sunt cca 200 de mii de persoane.

  Comunicat de presa


 •  

       

  Centrul de Informatii Universitare
  str. Puskin 16, Chisinau, MD 2012
  Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
  e-mail: eac@eac.md