Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Alte burse / MBA/BA /BSc Degree Programme at the School of Technology and Management (STM), London

MBA/BA /BSc Degree Programme at the School of Technology and Management (STM), London

Educational Advising Center welcomes applications from citizens of Moldova for MBA / BA (Hons) / BSc (Hons) Degree Programme at London School of Commerce and School of Technology and Management (STM).
Data limita: 28 Februarie, 2006

Centrul de Informatii Universitare invita doritorii din Republica Moldova de a participa la programele de studii universitare si de masterat la School of Technology and Management (STM) in colaborare cu University of East London, University of Wales, Newport, University of Sunderland.

School of Technology and Management din Londra este deplin acreditata de catre Consiliul de Acreditare pentru Studii Superioare al Marii Britanii si este membra a ECS, Consiliul Britanic. Universitatea a fost fondata cu scopul primar de a oferi studii eficiente ca cost, care sunt finalizate cu titluri recunoscute in domeniul Businessului, Managementului, Computer Systems Engineering, si Information Technology.

Durata studiilor variaza intre 1 si 2 ani. School of Technology Management ofera taxe scolare speciale pentru studentii din Republica Moldova (de la 4.450 la 6.950 GBP pentru intreaga durata a studiilor).

Formularele de participare pot fi obtinute la Centrul de Informatii Universitare (CIU) la adresa de mai jos. Formularele complete se depun la sediul Centrului de Informatii Universitare pina la data limita.

Pentru mai multa informatie si detalii referitor la participare, va rugam sa contactati CIU.

Documente

Formular de participare (*.pdf)

EAC TOP
Centrul de Informatii Universitare
Bd. Stefan cel Mare 148, ap.22
Etaj 3
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md