Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Alte burse / Burse pentru Studii de Masterat - Kokkalis

Burse pentru Studii de Masterat - Kokkalis

Burse Soros

Burse ale Guvernului SUA

Alte burse

Data limita: 5 ianuarie 2007
Programul Kokkalis ofera burse de studii la Scoala de Guvernamint John F. Kennedy de pe linga Harvard pentru persoanele dedicate invigorarii sectorului public din Europa de Sud-Est si Est-Centrala.

Eligibili de a participa la program pentru Programul de Burse Kokkalis pentru anul 2007-2008 sunt nativii din Albania, Bosnia - Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Grecia, Ungaria, Fosta Republica Iugoslava Macedonia, Moldova, Romania, Serbia si Montenegro, si Turcia, care participa pentru unul din programele oferite la Scoala de Guvernamint John F. Kennedy: Masterat in Politici Publice, Masterat in Administrare Publica, Masterat in Administrare Publica pentru Functionari, Masterat in Administrare Publica in cadrul Dezvoltarii Internationale.

Candidatii trebuie sa detina diploma de studii universitare de la una din universitatile acreditate in tarile de bastina si/sau experienta academica si/sau profesionala in unul din domeniile: stiinte sociale, politici si/sau administrare publica, sectorul non-profit, drept, economie, business sau experienta de lucru in unul din domeniile aferente. Toti participantii trebuie sa demonstreze interesul fata de serviciul public si fata de regiunea Europei de Sud-Est.

Candidatii trebuie sa indeplineasca atit formularul de admitere la Kennedy School, cit si formularul pentru Kokkalis Fellowship. Toate formularele se expediaza in forma electronica. Persoanele itneresate pot sa viziteze www.ksg.harvard.edu/kokkalis/fellowships.htmlpentru detalii si informatii referitoare la intregul process de aplicare.

Detalii

EAC TOP
Centrul de Informatii Universitare
Bd. Stefan cel Mare 148, ap.22
Etaj 3
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md