Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Alte burse / The John Smith Fellowship Program

The John Smith Fellowship Program

Burse Soros

Burse ale Guvernului SUA

Alte burse

Data limita: 31 decembrie, 2010

John Smith Memorial Trust accepta formularele de participare din partea potentialilor candidati pentru programul sau de burse din 2011, ce se va desfasura in iunie-iulie anul viitor. Programul are ca scop imbunatatirea si aprofundarea cunostintele in materie de democratie si buna-guvernare prin intermediul unui program de studii cu durata de 4 saptamini in cadrul unor institutii din Marea Britanie, care demonstreaza lucrarile organizatiilor democratice si rolul acestora in cadrul unei societati democratice.

Formulare de participare la bursa sunt invitate din partea cetatenilor: Armeniei, Azerbaijanului, Georgiei, Kyrgyzstanului, Moldovei, Rusiei, si Ukrainei. Fundatia tine sa recruteze tineri leaderi cu ambitii mari care vor reusi sa creeze un impact asupra dezvoltarii de viitor a tarilor lor. Programul este deschis pentru liderii politici, oficiali guvernamentali sau ai autoritatilor locale, experti media / jurnalisti, juristi si avocati, precum si tineri lideri ai societatii civile sau din cadrul sectorului non-guvernamental. Candidatul "ideal" ar avea intre 25 si 40 de ani, cu experienta in domeniul bunei guvernari si in promovarea valorilor democratice. Posedarea limbei engleze este esentiala.

Pentru mai multe informatii referitoare la criteriile de eligibilitate, detalii referitoare la participare, precum si termenele limita, vizitati pagina web a fundatiei: www.johnsmithmemorialtrust.org/Web/Site/Programme/how_to_apply.asp

EAC TOP
Centrul de Informatii Universitare
Bd. Stefan cel Mare 148, ap.22
Etaj 3
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md