Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Alte Burse / Burse de masterat pentru tinerii profesionisti din serviciul public, Optiunea I si Optiunea II, editia a 3-a.

Burse de masterat pentru tinerii profesionisti din serviciul public, Optiunea I si Optiunea II, editia a 3-a.


OSF
Guvern
Bursele sunt oferite in cadrul „Programului de instruire si dezvoltare profesionala pentru functionarii publici din Moldova”.
In concursul din cadrul celei de-a treia editii, ultima la numar, de desfasurare a programului au participat 34 tineri din serviciul public de la 7 autoritati publice din Republica Moldova. In rezultatul evaluarii dosarelor depuse pentru concurs, testarii cunostintelor intr-o limba straina si prestatiei tinerilor la interviu, in cadrul Optiunii I, au fost selectati 4 finalisti pentru a pleca la studii de masterat la universitatile plasate in SUA, si, in cadrul Optiunii II, au fost selectati 8 finalisti (6 candidati noi si 2 - reaplicanti pentru al doilea an de studii) pentru a pleca la studii de masterat la universitatile din tarile Uniunii Europene. Bursele oferite vor acoperi costurile de studii, cazare, masa si alte costuri ce tin de sederea in tara gazda, inclusiv transport intern si extern. Valoarea burselor a variat in dependenta de durata studiilor si a costurilor necesare pe intreaga perioada de studii.

Detalii (*.doc)

Lista finalisti (*.doc)

Date statistice(*.doc) 

     
EAC TOP
Centrul de Informatii Universitare
str. Puskin 16, Chisinau, MD 2012
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md