Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Alte burse / Scoala de Business CEU, Budapesta

Scoala de Business CEU, Budapesta

Burse Soros

Burse ale Guvernului SUA

Alte burse

Chiar de la fondarea sa, in anul 1988, de catre un grup de lideri vizionari, printre care se numara si George Soros, Scoala de Business CEU a devenit una dintre cele mai importante institutii de profil, din punctul de vedere al managementului educatiei, din Europa Centrala si de Est. Specificul aparte al Scolii de Business CEU reiese din angajamentul acesteia in procesul de implementare a stilului american de predare a businessului in sectoarele publice si private ale economiilor in tranzitie "Est de UE". Cursurile de studii oferite de Scoala de Business sunt tinute in intregime in limba engleza si sunt orientate unui grup studentesc divers, cu provinienta din peste douazeci de tari, grup - o mare parte a caruia vor deveni viitorii lideri si catalizatori in procesul de schimbare a economiilor in tranzitie din Europa Centrala si de Est si a tarilor Fostei Uniuni Sovietice.

In acest context, Scoala de Business de la Budapesta anunta admiterea cetatenilor Republicii Moldova, pentru urmatoarele programe de studii:

Bachelor of Science in Global Management acest program ofera pregatirea nesesara pentru a deveni un specialist eficient in ale managementului variatelor tipuri de organizatii, prin furnizarea nu doar de stiinte fundamentale in administrarea afacerilor, ci si prin oferirea cursurilor de educatie in domeniul stiintelor sociale si umaniste.

Dual Degree in International Business prevede diploma oferita in comun acord atit de Universitatea Bocconi, cit si de Universitatea Central Europeana. Este primul program americano-european care combina inovativ studiul practicilor europene de afaceri si al stilului american de management al acestora cu problemele existente ale economiilor in dezvoltare.

Trans-national MBA - reprezinta un curs intensiv de masterat cu o durata de 11 luni. Destinat managerilor care se vad lideri activi in mediile economice in continua si rapida schimbare, acest curs combina iscusinta functionala in programul de baza cu posibilitatea de specializare nemijlocita in marketing, finante si managementul valorilor imobiliare.

Pentru detalii ulterioare si formularele de aplicare online vezi: www.ceubusiness.org

EAC TOP
Centrul de Informatii Universitare
Bd. Stefan cel Mare 148, ap.22
Etaj 3
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md