Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Alte burse / Centrul pentru o Educatie Globala - Stagieri la Universitatea George Mason

Centrul pentru o Educatie Globala - Stagieri la Universitatea George Mason

Burse Soros

Burse ale Guvernului SUA

Alte burse

Studentii de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, precum si din restul lumii au posibilitatea unica de a participa la stagieri internationale specializate prin intermediul Centrului pentru Educatie Globala - George Mason University, din Washington, DC. Aceste stagieri sunt propuse impreuna cu optiunea de a studia peste hotare in cadrul citorva programe academice interesante si practice. Pot participa atit studenti la programele universitare, cit si cei din cadrul programelor post-universitare.

Actiunea Umanitara Globala Studentii au posibilitatea de a participa la o stagiere interdisciplinara cu durata de 15 saptamini, stagiere ce are drept scop explorarea dificultatilor umanitare, prevenirea dezastrelor si evaluarea riscului, prin participarea in stagieri profesionale, seminare academice si vizite ale relevantelor regiuni ale Washington-ului, DC. In ultima saptamina a programului participantii efectueaza o calatorie peste hotare intr-o tara axata pe ajutor umanitar.

Institutul pentru Dezvoltare Internationala Pe parcursul verii oferim o stagiere interdisciplinara cu durata de 8 saptamini in cadrul Institutului pentru Dezvoltare Internationala. Participantii vor obtine informatii explicite cu privire la dezvoltarea continua, eco-turism, drepturile omului, prezervarea pacii, comert, Acordul cu privire la Comertul Liber din America Centrala. De asemenea, vor avea sansa a vizita Costa Rica pentru a explora nemijlocit oportunitatile si dificultatile dezvoltarii internationale.

ELIGIBILITATE: Programul este deschis pentru participare atit pentru studentii GMU, cit si non-GMU, precum si publicului larg. Programul prevede aplicarea pentru burse sau suport financiar! Pentru mai multe detalii vizitati pagina web:http://globaled.gmu.edu

INFORMATII DE CONTACT:
Misty Hensley-McGaffey
Program Officer, International Internships
Center for Global Education
George Mason University
mhensley@gmu.edu
Phone: 703-993-2106
Fax: 730-993-2153

EAC TOP
Centrul de Informatii Universitare
Bd. Stefan cel Mare 148, ap.22
Etaj 3
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md