Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Alte Burse / Inscrie scoala ta in proiectul Clasa Viitorului

Inscrie scoala ta in proiectul Clasa Viitorului

Termen limita: 21 iulie 2019
Proiectul Clasa Viitorului se extinde, cu sprijinul financiar al USAID, Guvernului Suediei, UK Aid si al Fundatiei Orange Moldova, sub egida Ministerului Educatiei, Culturii si Cercetarii. Alte 20 de institutii educationale, selectate prin concurs, vor beneficia de suport financiar in forma de echipament digital performant si mobilier modern si flexibil, in valoare de pana la 120.000 MDL fiecare.

La proiect pot aplica institutiile de invatamant general cu cel putin 350 de elevi, din mediul urban si rural, prioritate fiind acordata institutiilor din afara Chisinaului. Contributia scolilor va consta in renovarea unui spatiu dedicat pentru Clasa Viitorului (cu o suprafata de minim 50 m.p.). Cadrele didactice din institutiile selectate vor beneficia de instruiri gratuite in domeniul tehnologiilor educationale digitale, dezvoltarii si aplicarii scenariilor integrate.

Acest proiect este implementat in institutiile educationale din RM de catre Centrul de Informatii Universitare si Proiectul de Competitivitate din Moldova.

Pentru regulamentul proiectului, formular de aplicare si alte detalii, accesati: www.clasaviitorului.md

Comunicat de presa(PDF)

clasaviitorului


 

     

Centrul de Informatii Universitare
str. Puskin 16, Chisinau, MD 2012
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md