Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Alte Burse / Concurs de Granturi Mici Womens Digital Center

Concurs de Granturi Mici Womens Digital Center
Sponsor general


Orange
Termen limita: 28 iunie 2021
Centrul de Informatii Universitare anunta lansarea concursului de granturi mici pentru femei din cadrul proiectului Womens Digital Center, organizat cu suportul financiar integral al Fundatiei Orange Moldova proiect de educatie digitala si antreprenoriala pentru femeile si tinerele din RM, cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 ani, care doresc sa initieze sau dezvolte o afacere.

In cadrul a doua editii de proiect, participantele au beneficiat de instruiri oferite, in format offline si online, pe 4 module tematice: alfabetizarea digitala, initiere in antreprenoriat, promovarea online a afacerii, aplicatii utile si crearea de website.

Scopul prezentului concurs este sustinerea participantelor Womens Digital Center in lansarea unei afaceri sau dezvoltarea unei afaceri existente si cresterea oportunitatilor economice ale acestora, prin oferirea de granturi financiare.
Ca urmare a concursului, 30 de participante, absolvente ale programului Womens Digital Center, vor beneficia de granturi in valoare de a cate 20.000 lei.

Comunicat de Presa (*.pdf)

Regulament (*.pdf)

Formular de aplicare (*.pdf)

(*.pdf)

(*.pdf)

(*.pdf)

Lista Centre Active WDC (*.pdf)


 

     

Centrul de Informatii Universitare
str. Puskin 16, Chisinau, MD 2012
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md