Educational Advising Center


 

Pagina de start / Burse / Alte Burse / Burse pentru formare profesionala

Burse pentru formare profesionala
Sponsor general


Orange
Centrul de Informatii Universitare anunta invingatorii celei de-a zecea editii a proiectului “Burse pentru formare profesionala”, organizat cu suportul financiar integral al Fundatiei Orange Moldova si in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Culturii si Cercetarii si Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale din Republica Moldova.

Proiectul are drept scop sustinerea tinerilor din medii social-vulnerabile din Moldova, in vederea facilitarii accesului acestora la educatie, in institutiile de invatamant mediu de specialitate din tara. In editia din acest an, in baza de concurs, vor fi oferite 80 de burse in valoare de 12000 MDL fiecare. Bursele sunt alocate pentru acoperirea necesitatilor curente ale tinerilor, fete si baieti, ce tin de efectuarea studiilor (cazare, masa, procurare carti si instrumente necesare pentru orele practice s.a.). Bursa este prevazuta pentru o perioada de 10 luni, cu posibilitatea reinnoirii acesteia, in baza de concurs, pentru anul urmator de studii.

Fundatia Orange Moldova in calitate de partener al proiectului “Burse pentru formare profesionala” isi propune sa faciliteze accesul tinerilor din medii nefavorabile la educatie de calitate.

Invingatorii BFP 2020-2021 (RO)

Comunicat de presa (RO)

Οπερρ πελθη (RU)

Pentru mai multe poze accesati EAC Facebook

image1

image1

image1

image1

image1

 

     

Centrul de Informatii Universitare
str. Puskin 16, Chisinau, MD 2012
Tel: (373 22) 221167, 221172, fax: (373 22) 221167
e-mail: eac@eac.md